Crementumista

Crementumin tarina alkoi vuonna 2012, kun perustajat havaitsivat tarpeen liiketoimintalähtöisille asiakkuudenhallinnan järjestelmien toimitukselle. Olemme vuosia kirjottaneet Myynti 2.0 -blogia, jossa on pohdittu b2b yritysten myynnin ja markkinoinnin digitalisaatiota ja metodeja. 

Vuosien kuluessa liiketoiminta on muuttunut ja uudistunut. Nykypäivänä keskitymme IoT -palveluihin. Olosuhdemittaus on niin kiinteistöissä kuin teollisuudessa on erikoisosaamistamme, jossa pureudumme kiinteistöjen piilevien ongelmien ennakointiin. Sisäilman laatu on myös tärkeä osa olosuhteiden mittausta. 

Olemme ohjelmisto- ja palveluyritys, jonka tavoitteena auttaa asiakkaitamme hyödyntämään tietoa päätöksenteossa ja johtamisessa. Hyödynnämme niin valmisohjelmistoja kuin omia tuottamiamme ohjelmistoja. 

Meidän projektimme lähtevät liikkeelle liiketoiminnan sekä yrityksen erityispiirteiden syvällisestä ymmärryksestä. Laatu ja tulokset ovat projektiemme avainsanoja. Me pyrimme  ihmeisiin joka päivä. Crementum on toimivan johdon omistama. 

Kai Grass
CEO, Business Development

+358 400 953 950

e-mail: kai.grass at crementum.com

Linkedin