Asiakkuudenhallintajärjestelmään saumattomasti upotettava markkinointiautomaatiosovellus ClickDimensions tuo Microsoft Dynamics CRM:n käyttöliittymään mm.

 • monipuolisen sähköpostiviestinnän
 • liidien tuottamisen verkkosivuilta (kontaktilomakeet ja landing paget)
 • verkkosivujen analytiikan, joka voidaan yhdistää (korreloida) muuhun asiaskastietoon
 • liidien jalostamisohjelmat
 • sähköiset kyselyt
 • Social connectors

Autamme yritystäsi saamaan lisää hyötyä CRM-investoinnista liittämällä digitaalisen markkinoinnin välineet asiakkuudenhallintajärjestelmään ja ottamaan haltuun niin nykyiset kuin potentiaaliset asiakkuudet.

ClickDimensions-markkinointiautomaation avulla yrityksesi pystyy saamaan selville, ketkä ovat kiinnostuneita yrityksesi tuotteista ja palveluista

 • mittaamaan potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksen tasoa
 • kontaktoimaan asiakkaita oikealla tavalla oikeaan aikaan
 • priorisoimaan liidejä ja myyntimahdollisuuksia

Kohdistettu viestintä

Helppokäyttöinen sähköpostimarkkinointitoiminnallisuus sisältää tyylikkäiden markkinointisähköpostien luomisen, lähettämisen ja seurannan. Voit lähettää sähköpostia niin markkinointilistoille kuin yksittäisille henkilöille sekä käynnistää sähköpostin lähettämisen CRM:n työnkulun avulla. Kaikki sähköpostien seurantatieto (viestien avaukset, linkkien napsautukset) kirjautuu Dynamics CRM:ään, missä tietoa voi edelleen hyödyntää.

Kävijäseuranta

Verkkosivun kävijäseurannan avulla selvität, ketkä ovat kiinnostuneita yrityksesi tuotteista ja palveluista.  Seurantatieto tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden yrityksesi verkkosivun niin tunnistamattomiin kuin tunnistettuihin käyttäjiin. Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mistä yrityksistä ja organisaatioista käydään yrityksesi sivustolla?
 • Mitkä sivut näitä kävijöitä kiinnostavat?
 • Mitä sivuja tietty potentiaalinen asiakas, jolle aiot juuri soittaa, on katsellut yrityksesi verkkosivuilla?

Liidien luokittelu ja pisteytys

Vieraillessaan yrityksesi verkkosivuilla kukin yksilöity kävijä kerää pistemäärää, joka perustuu mm. sivustolla käynteihin, sivujen katseluun ja sähköpostilinkkien napsautuksiin. Eri verkkosivuille voi määritellä eri pistemäärän riippuen niiden merkityksestä kävijän kiinnostuksen mittaamisessa. Liidin pistemäärän avulla yrityksesi myyjät voivat helposti valikoida liidejä työstettäväksi.

Lomakkeet

Verkkosivujen lomakkeita on helppo tehdä, ja voit myös liittää myös yrityksesi verkkosivuston olemassa olevia lomakkeita Dynamics CRM:ään. Kun kävijä täyttää lomakkeen verkkosivuilla, hänen antamaansa sähköpostiosoitetta verrataan kaikkiin CRM-järjestelmään talletettuihin osoitteisiin tiedon moninkertaisen tallentamisen välttämiseksi. Käyttäjien antamista tiedoista voidaan luoda CRM:ään uusia liidejä tai yhteyshenkilöitä, joihin käyttäjien lomakkeella antamat tiedot talletetaan automaattisesti.

Laskeutumissivut (Landing Page)

Voit luoda web-kampanjasi laskeutumissivut suoraan Microsoft Dynamics CRM:ssä. Laskeutumissivun voit kytkeä CRM:n markkinointikampanjaan ja seurata näin laskeutumissivun kautta saatujen liidien etenemistä myyntimahdollisuudesta kaupoiksi asti.

Landing Page

Liidien jalostusohjelmat

Voit rakentaa liidien jalostusohjelmia helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ilman eritysosaamista. Potentiaalisille asiakkaille voidaan lähettää sarja ennalta aikataulutettuja viestejä. Kun asiakkaat alkavat reagoida näihin viesteihin, saa myynti tästä tiedon välittömästi.

Sähköiset kyselyt

Asiakaskyselyitä on helppo rakentaa kyselyn suunnitteluohjelmalla. Kutsun kyselyyn voi lähettää liideille ja  yhteyshenkilöille sähköpostitse. Kyselyn voi myös upottaa yrityksesi verkkosivuille, missä myös tunnistamattomat kävijät voivat siihen vastata. Kyselyn vastaus liitetään kyseessä olevaan CRM-tietueeseen.

Minuutin ClickDimensions esittelyvideo markkinointiautomaatiosta (englanniksi)