Oikeat yhteistyökumppanit ovat avain niin asiakkaittemme kuin meidänkin menestykseemme. Alla on lueteltu kumppanit, joiden kanssa teemme töitä päivittäin.

Microsoft

Microsoft ei yrityksenä juuri esittelyjä kaipaa, sillä onhan tämä vuonna 1975 perustettu yritys kiistatta maailman johtava ohjelmistotoimittaja, jonka ohjelmistoja käyttävät miljardit ihmiset ympäri maailman.

 

ClickDimensions Email Marketing and Marketing Automation for Microsoft Dynamics CRM

ClickDimensions-markkinointiautomaatio Microsoft Dynamics CRM -alustalle mahdollistaa markkinoinnille laadukkaiden liidien tuottamisen ja myynnille parhaiden liidien priorisoinnin. Sovellus tarjoaa mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkosivun kävijäseurannan, liidien pisteytyksen, liidilomakkeet verkkosivuille, sähköiset kyselyt, laskeutumissivut je paljon muuta toiminnallisuutta suoraan Dynamics CRM:n käyttöliittymästä. ClickDimensions auttaa yrityksiä saamaan selville, ketkä ovat kiinnostuneita heidän tuotteistaan ja palveluistaan, arvioimaan potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksensa tasoa ja ryhtymään oikeanlaisiin toimenpiteisiin.